Particulier

Zonne-energie particulier

Als particuliere klant bent u bij Green-Investments aan het juiste adres, voor de juiste zonne-energie installatie / zonnepanelen op uw woning! Wij leveren en installeren zeer hoog kwalitatieve zonne-energie systemen voor particulieren en (sport)verenigingen (VvE’s) tegen zeer marktconforme prijzen. Ons uitgangspunt is zonnepanelen voor iedereen met het beste advies door een jarenlange ervaring en een zeer concurrerende prijsstelling.

Wij onderscheiden ons door een advies op maat, kwaliteit in producten en uitvoering en onze service na de oplevering van de installatie door o.a. kosteloze hulp bij de btw-teruggave, door uw installatie lange tijd te monitoren en te zorgen dat uw garantie gewaarborgd blijft. Wij leveren diverse systemen welke hieronder kort nader beschreven staan. Uiteraard maken wij geheel vrijblijvend een offerte.

Wij bieden u:   een zonne-energie systeem met een uitstekend rendement:

Wij leveren u een goed renderend zonne-energie systeem voor de opwekking van elektriciteit voor uw woning. Hiervoor komen wij geheel vrijblijvend bij u aan en bekijken de mogelijkheden. Want een systeem blijft maatwerk voor de elektrische aansluiting en ook voor een nette en passende dak-indeling van de zonnepanelen.

In dit gesprek geven wij tevens een toelichting op de marktontwikkelingen en beantwoorden wij al uw vragen. Hierna kunt u een verantwoorde keuze maken.

     

Keuze uit diverse zonnepanelen, mono & poly, omvormers en optimizers.

Budget PV-installatie

Poly- of mono zonnepanelen van de Chinese merken Trina Solar of Phono Solar i.c.m. een Chinese omvormer van GroWatt of Omnik.

Comfort PV-installatie

Mono zonnepanelen van het Canadian Solar, van het Taiwanese merk BenQ of van het Duitse merk AEG i.c.m. een omvormer van GoodWe (Chinees) of Fronius (Oostenrijk).

Prestige PV-installatie

Mono zonnepanelen van het Koreaanse merk LG Solar of van het Japanse merk Panasonic HIT zonne-panelen (Heterojunction with Intrinsic Thin Layer) i.c.m. een omvormer van SMA (Duist fabrikaat) of SolarEdge met optimizers.

Prestige ++ PV-installatie

Mono zonnepanelen van het Duitse merk SolarWatt met 30 jaar productgarantie i.c.m. een omvormer van SolarEdge met optimizers.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!