Over ons

Waarom kiest u voor Green-Investments?

Green-Investments is een zelfstandige onderneming in een dynamische markt. Sinds 2011 zijn we actief in de duurzame energiemarkt en onderscheiden we ons door betrouwbaar advies, een transparante werkwijze, perfecte installatie conform alle richtlijnen / eisen en kwalitatief hoogwaardige producten voor zonnepanelen en zonne-energie installaties die ook op langere termijn zorgen voor kostenbesparingen.

Green Investments is een onafhankelijk professioneel bedrijf met gedegen kennis op het gebied van duurzaamheid in het algemeen en voor zonne-energie in het bijzonder. Wij geven een realistisch en vakkundig advies. Welke op maat wordt gemaakt op uw klantwens. Tevens voeren wij de gehele technische installatie op de juiste manier voor u uit en garanderen wij u zorgeloos gebruik van duurzame energie middels zonnepanelen.

Wij leveren complete zonne-energie systemen voor particulieren en ondernemers in west-, midden- en zuid Nederland. Vanaf de eerste inventarisatie tot het contact met uw netbeheerder voor teruglevering van elektriciteit. Wij adviseren u over de zonnepanelen en omvormers die het meest geschikt zijn voor uw situatie. Onze transparante werkwijze biedt u dan ook volledig inzicht in het te realiseren rendement op uw investering.

Neem contact op!
Marc Gloudemans
Marc GloudemansDirecteur - eigenaar
Sinds 2006 werkzaam in de duurzame energie branche en vanaf 2011 met zonne-energie.
Erik
ErikElectriciën
NEN 1010 en NEN 3140 gecertificeerd.
Jeffrey & Jim
Jeffrey & JimUitvoering
Meerdere jaren ervaring in de uitvoering met verschillende zonne-energie installaties.
Norbert
NorbertUitvoering en planning
Medewerker van het eerste uur van Green Investments.
Edward, monteur.
Edward, monteur.Montage.
Allround en ervaren medewerker voor alle dakconstructies.

Onze garantie

Wij bewaken uw garanties op de zonnepanelen, omvormer en onderconstructie.

  • Productgarantie op de zonnepanelen is afhankelijk van uw keuze en loopt van 10 jaar voor Chinese zonnepanelen tot 15, 25 en 30 jaar voor andere Aziatische of Duitse zonnepanelen.

  • Opbrengstgarantie is over het algemeen 80% na 25 jaar. Nu is er een verschuiving bij de leveranciers naar een percentage van 83 en 85% of zelfs 30 jaar met 87%.

  • Garantie voor iedere toegepaste onderconstructie voor platte- en schuine daken is 20 jaar.

  • De garantie die Green Investments geeft is een garantie op juiste installatie en een garantie dat er geen lekkages zullen plaatsvinden.

  • De laatste garantie is een service garantie van Green Investments op eventuele calamiteiten na de installatie van uw zonnepanelen die toch niet presteren zoals beloofd of eventuele toegepaste optimizers bij een parallele aansluiting. Deze service garantie voert Green Investments uit voor zijn klanten zonder extra kosten.

Reviews van klanten

Snel kunnen leveren, prima voorbereiding, kwam zelfs nog keer extra langs om eea nog keertje extra te controleren. Installatie ging erg soepel en snel. Na installatie ook nog informatie ontvangen. Uitermate tevreden!

Marie Louise Engelsman, Locatie: Gouda

Helder, eerlijk en professioneel advies, scherpe prijs en erg betrokken. Erg prettig en persoonlijk klantcontact, prima installateurs; zeer zeker aan te bevelen dus!

Bjorn van Pruijssen, Locatie: Klundert

Uitgebreide informatie. Zeer beleefde werkers, en dat komt men ook niet overal meer tegen, en netjes gewerkt. Aanbeveling zeer waard.

Edo van Laarhoven, Locatie: Delft

Service en kwaliteit. Paar tientjes duurder dan de goedkoopste aanbieder maar dat valt in het niet bij de service. Van regelen van data met een andere leverancier die het dak kwam isoleren tot via whatsapp even een korte vraag beantwoorden. En natuurlijk hulp bij belastingdienst.

René Belder, Locatie: Ridderkerk

We zijn heel blij met de door jullie geïnstalleerde panelen. Top installatie met gemotiveerde mensen en netjes afgewerkt, in huis en buiten huis. Wat wij super
belangrijk vinden is jouw klantvriendelijke en service gerichte opstelling. Ook fijn dat je achter de schermen kan meekijken voor de resultaten van onze installatie.

Rob en Marianne Bergers, Locatie: Oegstgeest

Advies dat ik heb gekregen was heel goed. Green Investments denkt goed mee. Ze zijn snel en accuraat.

HoYin Choi, Locatie: Breda

De zonnepanelen installatie ziet er prachtig uit, precies wat ik wilde! En het resultaat ziet er direct al goed uit met dit schitterende weer! Heel erg bedankt voor de
goede service en fijne samenwerking!

Nico en Vera Mens, Locatie: Oegstgeest

Uitgebreide informatie vooraf. Snelle levering en plaatsing, netjes alles opgeruimd. Zeer goede service na plaatsing. Bij elke vraag a la minute feedback. Lekker makkelijk contact via WhatsApp en hele goede coaching en naservice.

Angelique Loefstop, Locatie: Breda

Succesvolle projecten

Bekijk alle projecten

Vrijblijvende offerte

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!